Noi suntem Formația Magic din Jigălia și oferim în funcție de cerințele fiecăruia, o gamă diversificată de muzică de calitate pentru cele mai importante momente din viața dumneavoastră.

Cu toții știm că muzica este cheia unei petreceri de succes, de aceea acordăm o importanță maximă evenimentelor, pentru a rămâne cu amintiri de neuitat, așa că haideți să ne distrăm împreună.

Cu o experiență de peste 23 de ani de activitate în cadrul participării la diverse evenimente(onomastici, baluri, nunți, botezuri, și altele ) formația noastră abordează diverse genuri muzicale precum muzică ambientală, muzică usoară romanească și internatională, muzică de petrecere și folclor, obiceiuri de nuntă și muzică lăutărească . Toate momentele importante din cursul unui eveniment vor fi susținute de noi ( sosirea invitaților , valsul miresei, momentele mesei, voalul miresei etc).

 

Invitații sunt esențiali în cadrul petrecerii, așa că trebuie să existe atmosferă, muzică și voie bună, pentru o seară de neuitat, de aceea relația dintre formația noastră și dumneavoastră este primordială. Venim în ajutor cu o serie de servicii diversificate pentru evenimentele dumneavoastră. Punem la dispoziție : filmări profesionale, fotografii profesionale, cort cu o capacitate de 100 de perechi, mese, scaune, aparat de fum, serviciu de masă și aranjamente. Vrem să facem totul frumos împreună, vrem să facem parte din momentele importante și unice din viață dumneavoastră , de aceea, pentru o petrecere reusită, nu ezitați să ne contactați la nr de tel :0753053106


close